REGLER FOR HELE FORUMMET!

Go down

REGLER FOR HELE FORUMMET! Empty REGLER FOR HELE FORUMMET!

Post  Admin on Mon Oct 22, 2007 1:32 am

Disse regler skal følges, ellers ka det medfører ban, og i nogle grove tilfælde IP ban!

-Hold en sober tone udenfor battles, i en officiel battle er det 100% lovligt at sige lige hvad man vil, men udenfor battlen ka det medfører advarsel eller BAN, så lad vær med at blive sur over at du har tabt en battle og gå helt amok!

-Intet form for spam er lovligt!, undlad venligst at gå ind i en igangværende battle og skrive 'Damn den der var fed', eller nogle lignende kommentare!, Efter alle 3 runder er battlet, og dommeren har dømt, må i skrive lige hvad i vil i tråden, bare det holdes i en sober tone!

-Husk at det er kun for sjovt!, man ska kunne tage det man giver!, så hvis du deltager i dette ska du ikke forvente at folk roser dine nye pæne nike sko!

-Admins har altid ret, og føler de sig nødsaget til at låse en tråd, så er beslutningen rigtig!

-Dommerne dømmer kampene, og ikke brugerne, så når alle 3 dommere har dømt, må i gerne sys det er den forkerte vinder, men i må på INGEN MÅDE, svine dommerne til, kommentare som 'Jeg sys nu det var en lidt ufortjent sejr' må selfølgelig gerne skrives Smile

Måske står alt ikke skrevet her, men når du ska til at lave en 'dårlig' gerning, og du VED godt hva dårlige gerninger er, ska du ikk gøre det, bare pga det ikk står i reglerne, vi ka jo ikke opdrage jer via et regelsæt vel Smile ?


Håber i respektere reglerne!

Admin
Admin

Posts : 7
Join date : 2007-10-21

View user profile https://v-f-n.forumotion.com

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum